Hvad får du?

Hvad får du?

Aktive og oplevelsesrige feriedage
På alle Sweet Spots’ rejsemål kan du være sikker på at få store og afvekslende oplevelser i naturen hver dag. Hvis tiden tillader det arrangeres der ekstra aktiviteter på ud- og hjemrejsedagen. Der er ikke en dag på egen hånd i løbet af ugen- undtagen på Menorca, for det har gæsterne krævet.


Vandreturene er walking light

Sweet Spots’ vandreferier er skræddersyet til dig, der holder af at færdes i naturen uden de helt store strabadser, og som sætter pris på at have god tid til at studere flora og fauna og til at nyde de flotte udsigter undervejs.

På en uges vandreferie oplever du afvekslende feriedage med flotte vandreture med en effektiv vandretid på op til 4 timer om dagen, så du har tid til at nyde det dejlige hotel du bor på og dets faciliteter. Flere af Sweet Spots’ hoteller tilbyder desuden SPA og wellness-behandlinger.

Vandreerfaring er ikke nødvendig. Er du sund og rask og vant til at være fysisk aktiv kan du klare vandreturene, der alle ligger i den lettere ende af vandreskalaen. Men du skal nok blive udfordret alligevel, da det jo sjældent går lige ud i bjergområder.


Eksklusiv lille gruppe med kompetent guide

Sweet Spots’ håndplukkede hoteller er små, og antallet af deltagere pr. ferie er begrænset til en lille og overskuelig gruppe med 6 – 10 personer.
Det betyder fred og ro på hotellet, ingen kø til morgensmadsbuffeten, hurtig servering og betaling ved restaurantbesøg og ingen ventetid på gruppen,

Erfaren og stedkendt dansk rejse-og vandreleder med stor viden om rejsemålet, sikrer dig veltilrettelagte og alsidige oplevelser hver dag.


Alternative små hoteller

Sweet Spots’ hoteller er udvalgt efter følgende kriterier: Deres unikke beliggenhed i naturen og mulighed for vandreture i området, bæredygtighed, dejlige og rene værelser, – også som singleværelser, et godt køkken og serviceminded personale – og ingen legepladser til børn. Hotellerne har varierende faciliteter hvad angår swimmingpool, SPA-bade og wellnessbehandlinger.

Hotellerne er så små – oftest 12-15 værelser – at de kun kan huse meget små grupper, så du kommer hjem til fred og ro efter dagens oplevelser. Sweet Spots er den eneste danske rejsearrangør der har valgt disse unikke hoteller til sine gæster. Advarsel! Når du først har prøvet at bo på et lille hotel, bliver der aldrig det samme igen at bo på et stort hotel.


Transporten til og fra rejsemålet

Du køber selv din flybillet efter Sweet Spots’ anvisninger. Transporten til og fra lufthavnen og hotellet er inkluderet i prisen. Tidspunkterne for transporten følger det af Sweet Spots udvalgte fly.


Det meste er inkluderet i prisen

Jeg sørger for at du får en uforglemmelig uge, hvor alle praktiske udgifter: transporter, entréer, lifter, vinsmagning og drikkepenge til chauffører er inkluderet i prisen. Du får ikke udgifter til en dag på egen hånd, da der er aktiviteter fra du ankommer til du rejser hjem. Menorca er en undtagelse, her har gæsterne krævet en dag på egen hånd.

Du risikerer heller ikke at der kommer ekstra udgifter til dagturene undervejs. Skal der ændres planer i forhold til dag-dag programmet pga. vejret bliver du ikke opkrævet ekstra for udgifter til entréer, transporter, lifter o.lign. for dem betaler Sweet Spots.

Når det er muligt at spise ude om aftenen eller købe frokost undervejs, vælger du selv hvad du vil spise og betaler for dit måltid. Er det ikke muligt, er middagen og frokosten inkluderet i prisen. Under “Afrejse og priser” for rejsemålet, kan du se hvilke måltider der ikke er inkluderet i prisen.

 

De er vand overalt i Østrig

De er vand overalt i Østrig