Sådan vandrer vi

Sådan vandrer vi

 

Du vandrer i dit eget tempo
Med Sweet Spots behøver du ikke at være bange for at du ikke kan følge med gruppen, eller bliver væk når du går bag en busk, for du skal ikke forsøge at følge trop med en vandreleder der går foran gruppen. Sweet Spots’ vandreleder går bagerst og sørger for at alle gæster kommer med ad den rigtige rute. Det er ligesom når du selv går en tur, du stopper op når du har lyst så du får det hele med. Dette er muligt fordi gruppen er så lille.


Vi vandrer for at nyde naturen

Med Sweet Spots er det at vandre en nydelse, hvor vi giver os god tid undervejs. Smukke udsigter, spændende flora, fauna og kulturminder møder vi på vores vej.
Vi vandrer i et tempo der passer dig, og vi holder også mange pauser undervejs hvor vi sætter os ned og nyder naturen.
Er formålet med din vandreferie fysiske præstationer og hurtigst muligt at nå frem til dagens endemål, så er Sweet Spots ikke noget for dig.


Din kondition

Du behøver ikke at være i topform for at deltage på vandreturene, for Sweet Spots’ vandreture er tilrettelagt uden de store fysiske anstrengelser. Hvis du er sund og rask og vant til at røre dig, kan du klare vandreturene.


Afvekslende vandreture med udsigt

Vandreturene foregår i afvekslende terræn, så du får så mange forskellige indtryk af rejsemålet som muligt. Stier med udsigt er vægtet frem for skovture. Transport til og fra vandreturene foregår næsten altid i egen minibus/bil.


En typisk vandredag

Vi starter kl. 9 – 9.30 så du har god tid til at nyde morgenmaden, og du er tilbage igen på hotellet mellem kl. 15.00-18.00 afhængigt af om der indgår seværdigheder i dagens program. Middagene indtages fra kl. 19.00-20.00.

 

Praktisk information – Udstyr

Rygsæk
I rygsækken har du kun noget at drikke, lidt at spise til pauserne, evt. frokost og kamera, siddeunderlag samt regntøj, og det er til at holde ud at bære på.


Vandrestøvler og vandrestok

Vi vandrer i bjerge, hvor stierne er ujævne og af og til går det lidt stejlt op og ned, derfor er det altid en god idé at have udstyret i orden.

Vandrestøvler aflaster dine ben og sikrer at du står fast på stierne.

Klik her for at få gode råd om indkøb af vandrestøvler og vandresokker.

En vandrestok eller to, hjælper med at holde balancen og skåner dine knæ, især når du vandrer nedad. Når du vandrer med stok får du heller ikke hævede fingre. Du vil komme til at elske den.

Vandrestokken skal være en teleskopstok, som har tre metalrør der kan skubbes ind i hinanden, så stokken kan være i din kuffert.

Vandrestøvler og vandrestok er et must på alle Sweet Spots’ vandreferier!

 

Slugten Caminito del Rey, Andalusien

Slugten Caminito del Rey, Andalusien