Sweet Spots’ koncept

Sweet Spots’ koncept

Det alternative ved en aktiv hyggeferie med Sweet Spots
Det er en uddannet rejseleder der i 30 år har planlagt og ledet vandreferier for danskere, der har planlagt din aktive ferie, og tager med som vandre- og rejseleder i din ferie. Det sikrer dig en aktiv ferie hvor kvaliteten og komforten er i top. Skulle jeg brække benet så tager en lokal turleder over.

De enkelte feriedage tager højde for at du oplever noget nyt hver dag og du har god tid til at suge indtryk til dig, – feriedage hvor du ikke skal nå eller præstere noget. Det er nydelsen der er i højsædet og ikke den fysiske præstation. Derfor vandrer du højst 4 timer om dagen, så der også er tid til at opleve seværdigheder og nyde det dejlige hotel du bor på.

Din aktive ferie er planlagt ud fra hvad der giver dig de bedst mulige oplevelser og ikke de billigst mulige, og så meget som muligt er inkluderet i prisen.


Små hideaways hoteller i ukendte landsbyer
Du bor på små, ofte familieejede, kvalitets hoteller, der serverer udsøgte måltider og gode vine, og  hovedsageligt modtager individuelle gæster og kun kan modtage små grupper. Det betyder at vi næsten har hotellet for os selv, og at der er velsignet stille og roligt – og ingen kø til morgenmadsbuffeten.

Bæredygtighed – økologiske og lokale råvarer, genbrug, egen energiforsyning, ISO-standarder m.m. er i rivende udvikling inden for hoteller i dag, og Sweet Spots ønsker at støtte denne tankegang.

 

Singleferie – selvfølgelig kan du rejse på ferie alene
Langt de fleste af Sweet Spots’ gæster rejser alene på ferie, og du kan være sikker på at komme i hyggeligt selskab. Du kan også være sikker på at få et dejligt stort enkeltværelse – som regel et dobbeltværelse, når du rejser med Sweet Spots. Pristillægget for enkeltværelser er bevidst holdt på et lavt niveau.

 

Små grupper – den rene luksus
Du bliver en del af en lille eksklusiv og overskuelig gruppe på 6 – 10 deltagere på vandreturene.
Og det er rigtig hyggeligt.

 

Prisen er med næsten alt inkluderet
Alle udgifter er med i prisen, på nær drikkevarer og hvis vi spiser ude, da det et individuelt valg hvad du vil spise.
Du får ikke ekstra udgifter til oplevelser en dag på egen hånd, da der er planlagte aktiviteter fra du ankommer til du forlader rejsemålet.


Transport til og fra rejsemålet
Feriens pris er uden fly. Sweet Spots udvælger fly efter pris og flytider den dag din vandreferie er med garanteret afrejse, og det er den når der er 6 tilmeldinger til vandreferien. Du betaler altså ingenting eller køber din flybillet, før det er sikkert at ferien bliver gennemført.

Transporten til og fra lufthavnen og hotellet er inkluderet i prisen. Tidspunktet for transporten er tilpasset de flytider Sweet Spots har valgt.

 

Hvorfor holde ferie med Sweet Spots?
Fordi du ønsker den bedste aktive ferie der tilbydes 50+ i Danmark. Mit ønske er, at du rejser hjem med et indtryk af at du har været et helt fantastisk og dejligt sted. Hvor du hver dag er blevet overrasket over hvad rejsemålet kunne byde på, og er fyldt op med gode minder som du kan leve længe på.

 

Der er også tid til at studere blomster. Her tuelimurt

Der er også tid til at studere blomster. Her tuelimurt