Vandreferie til dig?

Vandreferie til dig?

En vandreferie med Sweet Spots er for alle 50+ med en aktiv livsstil.

Uanset om du rejser alene eller I er flere der rejser sammen, er du sikker på at komme i godt selskab med andre der vægter kvalitet og unikke oplevelser i deres ferie.
Sweet Spots vandreture er skræddersyet til dig der ønsker store oplevelser i naturen uden de helt store fysiske strabadser.

Med Sweet Spots er antallet af deltagere begrænset til max. 10

De spændende hoteller som Sweet Spots har udvalgt er små, og derfor er der kun 5-10 deltagere med på hver ferie. Det betyder en velsignet fred og ro på hotellet og ingen kø ved buffeten om morgenen. Og du skal ikke vente på nogen når vi har holdt pauser. Alt går nemt og hurtigt når man rejser i en lille gruppe. Og det er rigtigt hyggeligt og meget fleksibelt.


Sweet Spots er et godt tilbud til singler

Der kan være mange gode grunde til at vælge Sweet Spots når man rejser alene. Hvor sjovt er det at spise aftensmad på en restaurant alene? Til hvem skal man fortælle om dagens oplevelser? Her har du nogen at spise og tale med under hyggelige former.

Har du ikke en ven eller veninde at rejse med, kan du roligt tage af sted alene – du kommer ikke til at kede dig. Og så får du et dejligt enkeltværelse – ikke det dårligste værelse til den dyreste pris – når du rejser med Sweet Spots.

Med Sweet Spots bliver du set og hørt

Det kan være du ser med skepsis på en ferie sammen med andre, fordi du har været på en grupperejse, hvor du var anonym og skulle haste gennem dagens program. Men med Sweet Spots bliver du en del af en lille gruppe, hvor du bliver set og hørt, og dine aktive feriedage er uden hastværk og stress.


Du behøver ikke at have vandreerfaring for at deltage

Har du været på arrangerede vandreture, og syntes at turene var for lange og anstrengende, men stadig ønsker at vandre i din ferie, så er en vandreferie med Sweet Spots noget for dig.
Har du ikke været på vandreferie før, er du også meget velkommen – du er sikkert ikke den eneste i gruppen.Er du 75+ så skal du have erfaring med vandring i bjerge for at kunne deltage. Du vandrer i dit eget tempo, og vandrelederen sørger før at du kommer ad den rette vej.


Overlad planlægningen af din ferie til Sweet Spots

Du kan være sikker på at du kun oplever de bedste vandreture og det bedste destinationen har at byde på, når du holder ferie med Sweet Spots. Og du slipper for at bruge tid på selv at arrangere og afprøve vandreturene. Du risikerer heller ikke at der kommer ekstra udgifter til dagturene undervejs. Skal der ændres planer i forhold til dag-dag programmet pga. vejret bliver du ikke opkrævet ekstra for udgifter til entréer, transporter, lifter o.lign. for dem betaler Sweet Spots. Sweet Spots’ vandreture = Walking light


Videnskabelig undersøgelse viser, at mennesker, der bruger penge på at udforske livet, er lykkeligere end dem, der bruger pengene på forbrugsgoder.

De gladeste mennesker er dem, der bruger deres penge på oplevelser. De er klart lykkeligere end dem, der bruger pengene på at købe ting og sager. Dette er konklusionen på en videnskabelig undersøgelse, der blev præsenteret på American Psychological Associations 116. årlige kongres i november 2008.

Det viser sig, at de mennesker, der ikke bekymrer sig specielt om priser, og hvad ting koster, og hellere vil bruge deres penge på rejser og restaurantbesøg end på for eksempel en ny bil, er generelt mere lykkelige end dem, der hellere vil investere i dyre forbrugsgoder.

Sweet Spots’ vandreferie på Cypern – Vandrerundtur til Agros