Rejsemål 2018

Sweet Spots’ rejsemål 2018


Mallorca mandeltræsturDen grønne ø MenorcaObergurgl i Tyrol i Østrig Cyperns Bjerge og Akamas højslette

NYHEDER 2018!  Andalusiens Top 4 og Dachsteingebirge og over grønne enge i Salzburgerland i Østrig

Klik udfor ♥ for at gå videre til vandreferien

 

Mallorca forår

Smukke terrasser med oliventræer og græssende får, og vild natur hvor gederne huserer. Vandreturene ligger i områder midt på Mallorca.
 
Mallorca Mandeltræstur Petit Hoteller
Oplev Mallorca når øen er dækket af blomstrende mandeltræer i februar. Smukkere forår findes ikke. Ophold på et smukt renoveret gammelt landsted med få værelser i en uspoleret landsby ved foden af Tramuntana bjergene på den nordøstlige del af øen. Du bor omgivet af mandeltræer. En uforglemmelig oplevelse.
Mandeltræer i blomst på Mallorca

Mandeltræer i blomst på Mallorca

 

Menorca forår og efterår

På den lille ø Menorca – der er nabo til Mallorca – er der dejlig grønt og frodigt både forår og efterår. Der er så stille og fredeligt fordi der ikke er så mange indbyggere og næsten ingen trafik. En lise for sjælen.

Du vandrer gennem behagelige grønne bakker der dækker det meste af øen, og langs imponerende stejle og barske kyster og langs nogle af de mange smukke sandstrande. Du vandrer midt på og på den østlige del af øen.

Vandreferie på Menorca
Menorca er en uopdaget perle af en vandreø. Den er grøn og frodig og du har stierne for dig selv. Endnu! Landskabet ændrer sig hele tiden, så der er noget nyt at kigge på. Er du ikke vild med lange, stejle stigninger i terrænnet så er vandreferien til Menorca også lige noget for dig. Kun den sidste dag vandrer du 250 højdemeter. Den længste nedstigning er på 400 m., så her kan alle være med.

Postkort-smukke landskaber, flotte forhistoriske minder fra talayot-perioden og smukke bugter og sandstrande venter dig på Menorca. Og så er hotellet i særklasse.

Alle byer er hvide på Menorca

Alle byer er hvide på Menorca. Her Alcalfar på sydkysten som vi passerer på vandreturen til Punta Prima


Cypern forår og efterår

Storslået natur med grønne bjerge og dybe frodige dale på den græsk-cypriotiske del af øen. Oplev det ukendte Cypern. Kun med Sweet Spots.

Cyperns bjerge

Glæd dig til flotte vandreture med imponerende udsigter i de store skove i Troodos bjergene,  grønne vide dale og vandreture på højderyggen Akamas, hvorfra man kan nyde udsigten til både vestkysten og nordkysten på en gang. Bo fantastisk og sov under en dyne.

Oplev det smukke Kykko Kloster, hvor Makarios var novice, og dets museum med en imponerende ikon-samling. Vi besøger Makarios gravmæle på en bjergtop ved klosteret og hans barndomshjem. Vinsmagning af fine vine på hyggelig lille vingård.

Får og geder der græsser nær Lysos

Får og geder der græsser nær Lyssos hvor vi bor på den vestlige del af Cypern

 

Sommerferie i Tyrol

Bo over trægrænsen med udsigt til gletsjere i den smukt beliggende lille by, Obergurgl i Tyrol.

Østrig – Vandreferie ved Obergurgl
Denne vandreferie har fokus på gletsjere mens tid er. 3 flotte ture med lift op til gletsjere, besøg på en af verdens største udstillinger af mineraler og en udflugt til den smukke middelalder by Merano i Italien byder denne uges vandreferie i et af Østrigs bedste vandreområder på.

5 afvekslende og imponerende vandreture kan du glæde dig til. Du bor på et flot og hyggeligt familieejet hotel, hvorfra du kan følge køer med klokke om halsen der græsser på bjergsiderne.

Vandretur ved Obergurgl, Østrig

Vandretur gennem blomstrende enge ved Obergurgl, Østrig

 

Sommerferie i Salzburgerland

Med udgangspunkt i den lille og hyggelige by Abtenau tager vi ud og oplever Dachsteingebirge fra nord og syd og vandrer over grønne enge med køer, heste, får, geder og høns.

Østrig – Vandreferie ved Abtenau og Dachstein Gebirge

Denne nye vandreferie i 2018 til Dachstein i Østrig byder på udsigt til Dachsteins bjerge og gletsjere fra både nord og syd. Vi tager op til udsigterne med store gondol-lifte. Ved Dachstein nord vandrer vi gennem et området med spektakulære, eroderede kalkstensklipper ud til udsigtspunktet 5 fingre med glasgulv hvorfra der er udsigt til byen Hallstatt og Hallstatter See. På gondolliften fra syd, er der bygget en terrasse ovenpå liften hvor du kan stå i godt vejr.

Du kommer også op på Postalm – et blomsterparadis. Området er med blide bakker og har en enestående flora. Vi besøger også den smukke gamle by Hallstat, og vi skal selvfølgelig også ud at sejle på Hallstatter See. En vandreuge med meget store oplevelser i naturen.

Vandreture over grønne enge i Salzburgerland

Vandreture over grønne enge i Salzburgerland

 

Andalusien Top 4 lige før og efter sommerferien

På denne 7-dages vandreferie oplever du 4 store seværdigheder der gør indtryk. Du bor på et ensomt beliggende lækkert, lille hotel med udsigt til alle sider.

Tilmelding i god tid tilrådes. For at få værelser på dette efterspurgte hotel og få fat i de eftertragtede billetter til Caminito del Rey, kan der kun komme 5 gæster med pr. vandreferie! Og det er rigtig hyggeligt.
 
Vandreturen gennem slugten Caminito del Rey gør indtryk. Det gør vandreturen gennem El Torcals karst landskab også. Læg dertil Borgen og Dolmens i Antequera samt en tur rundt i Ronda, så trænger du til en pause, og det får du så på tredje dagen, hvor vi bliver i det fantastiske landskab ved hotellet.
Caminito del Rey, Andalusien

Caminito del Rey. En utrolig flot vandretur gennem en slugt