Sweet Spots banner

•Almost all-inclusive


Almost all-inclusive under opholdet

Værelser

Når du rejser med Sweet Spots som single får du et dejligt værelse – som regel et dobbeltværelse. Ikke det dårligste værelse til den højeste pris. Rejser du alene får du automatisk tildelt et enkeltværelse, hvor enkeltværelsestillæget er inkluderet i singleprisen.

Forplejning

Du er på mindst halvpension. Pensionen starter med aftensmad på udrejsedagen og slutter med morgenmad på hjemrejsedagen. Hvis der er mulighed for at spise frokost på et sted med servering på dagens vandretur, gør vi det for egen regning, ellers er frokostpakke fra hotellet inkluderet. Se nærmere vedrørende frokost under rejsemålet.
Drikkevarer er altid for egen regning.

Aktiviteter

Der arrangeres aktiviteter på alle feriedage og hvis tiden tillader det, også på ud- og hjemrejsedagen.
Al transport til og fra dagens arrangementer, alle udgifter i forbindelse med det planlagte program fx lifter, entréer eller vinsmagning, drikkepenge til chauffører samt rejse- og vandreledelse er inkluderet i prisen.

Lommepenge

Du får brug for lommepenge til drikkevarer, frokost når der er mulighed for at købe og få den serveret undervejs på vandreturene samt wellnessbehandlinger på hotellet. Dette er individuelle valg og derfor ikke inkluderet.


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973