Sweet Spots banner

••Hotel i Obergurgl


Vandreferie til Tyrol
Hotel Wiesental i 2017

I 2017 bor vi ikke på hotel Alpenland men på Hotel Wiesental. Se de flotte billeder og læs om hotellet på hotel Wiesentals hjemmeside, klik her.

Hotel Alpenland er lukket hele sommeren pga. renovering. Jeg har før boet på Hotel Wiesental og standarden er helt på højde med Hotel Alpenland.

Begge hoteller har 4 stjerner og er familieejede. Middagene på Hotel Wiesental består også af 5 lækre retter med salatbuffet, og morgenmadsbuffeten har desuden et hjørne kun med økologiske produkter.

Hotel Wiesental har Obergurgls flotteste terrasse med udsigt ud over dalen og der er servering hele dagen, om aftenen er baren åben. I kælderen er der et wellnessområde. Der er gratis WIFI. Det tager 2 minutter at gå til byens supermarked.

hotel-wiesental

.

.

.

.

.

.

.

.

Hotel Alpenland – kommer igen i 2018


Hotel Alpenland

Vi bor på det hyggelige familieejede Hotel Alpenland****. Hotellet er nyrenoveret. Indvendigt er vægge og lofter beklædt med flotte træskærerarbejder, møblementet er solidt lavet af træ og der er ild i pejsen ved baren. Udvendigt hænger der frodige altankasser. Du får et dejligt stort værelse med balkon også som enkeltværelse. Terrasse med servering hele dagen.

Køkkenet serverer en udsøgt 5 retters aftensmenu af international/østrigsk karakter. Stort godt vinkort. Flot buffet om morgenen med mange økologiske produkter fra området.


Hotel Alpenlands hyggelige bar

Hotellets wellness område har tyrkisk dampbad, finsk sauna, aroma bade, isgrotte m.m. Massage kan bestilles.


Hotel Alpenlands wellnessområde

Læs mere om hotellet og se billeder på www.hotelalpenland.at

Se ugens dag-dag programmet for vandreturene i Østrig her


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973