Sweet Spots banner

••Menorca Hotel


Sweet Spots’ dejlige hotel på Menorca

 

 

Rural hotel Binigaus Vell

Rural hotel Binigaus Vell. Her kan du slappe af når du kommer tilbage efter dagens vandring. Håndklæde til at ligge på får du i receptionen.

 

På øens bedste rural hotel Binigaus Vell nyder du livet i fulde drag. Hotellet er beliggende i smukke landlige omgivelser midt på øen godt en kilometer syd for byen Es Migjorn Gran.

Hotellet har 4 stjerner og er en drøm af et hotel. Der er 20 lækre dobbeltværelser, så der er også god plads til dig der vil bo alene. Der er minibar og safe på værelset. Der er en stor, flot swimmingpool og en lille have med nogle citrontræer og skildpadder samt 2 sæt borde og stole. Et lille hus hvor man før i tiden lavede ost, er her også. Udenfor huset kan man sidde ved borde og stole.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Citronhaven hvor skildpadder bor


Dejlig restaurant der er anbefalet af Michelin – også i 2016, hvor vi spiser 3 lækre retter hver aften. Du vælger frit din forret, hovedret og dessert fra restaurantens menukort. Vand og god vin ad libitum til middagen og kaffe bagefter er inkluderet i din pris.

Flot morgenmadsbuffet, og du får serveret æg hvis du bestiller det. Er vejret til det kan man sidde udendørs. Hotellets dejlige picnic nyder vi to gange.

Dejlig afslappet stemning og venlig og behagelig betjening. Hotellet har også en selvbetjenings bar med bl.a. dejlig kaffe fra en kapsel-kaffemaskine.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er værelser på 1. sal med flot udsigt. I stuen ligger restauranten

 

Hotellet har heste og arrangerer ferier til hest. De har køer, som levere mælk til Menorcas berømte ost Queso de Mahon. Og de dyrker korn på deres marker.

Der er en vidunderlig fred og ro på hotellet der ligger helt for sig selv. Morgenerne er fantastiske. Du vågner op og kigger ud på landskabet der ligger i tåge. Langsomt forsvinder tågen og fremkalder landskabet og hele sceneriet er ledsaget af fuglesang fra de mængder af fugle der holder til i området. Det er så flot. Af samme årsag kører vi ikke fra hotellet før kl. 9.30, Om aftenen er der de smukkeste solnedgange. Det er et sted man ikke kan få nok af. Det er ubeskriveligt og skal opleves.

 

Du kan møde et æsel på vejen ind til byen Es Migjorn Gran

Du kan møde et æsel på vejen ind til byen Es Migjorn Gran

 

Du kan gå ind til byen Es Migjorn Gran stille og roligt og se dig omkring på 20 min. Det er en dejlig tur med nogle opdyrkede marker, nogle huse og også et par æsler undervejs. Der er et supermarked, en hæveautomat, lidt andre butikker og barer. Der ligger også en skofabrik i byen hvor du kan købe de berømte menorcinske akavas sandaler i mange varianter.

 

 

Her er et til æsel du kan møde på vejen

Nogle marker bliver stadig brugt til afgrøder

 


Se hotel Binigaus Vells hjemmeside og flotte billeder her

Gå videre til dag-dag programmet for Menorca

Se afrejse og priser her

Tilbage til toppen


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973