Sweet Spots banner

••Mallorca Petit Hotel


To små landsteder på Mallorca

 

Petit hotel Ca'n Calco
Petit hotel Ca’n Calco


Langt ude på landet i den lille landsby Moscari med knap 200 indbyggere, ved foden af bjergene Serra de Tramontana, har Sweet Spots fundet designhotel Ca’n Calco til dig.

Det består af to renoverede landsteder: Petit hotel Ca’n Calco og Petit hotel Ca’n Riera. De to bygninger ligger ca. 50 m fra hinanden og har tilsamnen kun 13 værelser. Begge hoteller har udendørs swimmingpool, hvor der er god plads til hotellets få gæster.

Hotellet er beliggende midt på øen, og der er de smukkeste udsigter til Mallorcas to bjergkæder og helt til østkysten.

 

Kort Mallorca


Morgenmaden indtages på hotel Ca’n Riera hvor en lækker buffét venter på dig. Hvis vejret tillader det kan man sidde udendørs på hotellets terrasse, hvorfra der er vid udsigt over et landskab med mandeltræer og et rigt fugleliv.

Middagens 4 retter serveres i den hyggelige restaurant på petit hotel Ca’n Calco.

 

Hotel Can Riera
Vandreferie Mallorca Petit Hotel – Hotel Ca’n Riera

 

Godt køkken med frisk fisk

Hotellerne ejes af to forhenværende fiskere der stadig har to fiskerbåde, hvorfra der hver dag fanges fisk og skaldyr til hotellets gæster. Middagene består af 4 retter af internationalt tilsnit. På vinkortet finder du udsøgte mallorcinske vine. Vand på flaske til middagen og kaffe bagefter er inkluderet i prisen.

 

mallorca-aktiv-ferie-can-calco-restaurant.jpg
Ca’n Calcos restaurant hvor vi nyder vores 4 retters menu.


Dejlige værelser med whirlpool

En stemning af afslapning og landlig idyl kommer dig i møde når du bevæger der rundt i de rustikke rum i de smukt bevarede gamle mallorcinske landsteder, der nu er genoplivet som unikke petit hoteller. De smukke og store værelser er individuelt indrettet med moderne design og komfort. Flotte badeværelser hvor badekaret har whirlpool.

Der er alt hvad du har brug for af faciliteter: WiFi, safe, aircondition, føntørrer, centralvarme og minibar.

 

Værelse på Ca'n Riera

Badeværelse

Værelse på Ca’n Riera

 

I den uspolerede landsby Moscari er der fred og ro. Der er en café i landsbyen beliggende tæt ved hotellet, samt to meget små butikker. Den ene er en “Tabacco” der også sælger postkort, og den anden en lille købmand/en blandet landhandel hvor du kan købe næsten alting.

 

Blomstrende mandeltræer på Mallorca

Oplev mandeltræerne i blomst på Mallorca

I februar kan du opleve millioner af mandeltræer i blomst og bo på Petit hotel Ca’n Calco omgivet af dem. Og det er ikke kun mandeltræerne der blomstrer, hele øen er grøn og vilde planter står i fuldt flor, og temperaturen kan nærme sig de 20 grader.

Klik her for at læse om vandreturene når mandeltræerne blomstrer på Mallorca

Du kan læse mere om hotellerne på deres hjemmesider:
www.canrierahotel.com og www.cancalco.com

Tilbage til toppen af siden

 


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973