Sweet Spots banner

•Mallorca Klosterferie


Prøv noget nyt –  bo på klostre – og få en ekstra dimension på din vandreferie. Komforten stiger hver gang vi flytter til et nyt kloster.

Mallorcas mange klostre er et perfekt udgangspunkt for vandreture pga. beliggenheden midt i uberørt natur og med et netværk af vandrestier der breder sig ud over frodige dale og bjerge med imponerende udsigter. På nogle af Mallorcas klostre bor der stadig få munke eller nonner, mens andre er blevet renoveret til moderne petit hoteller.

På de fleste klostre drives der ikke restaurationsvirksomhed. I stedet for spises der på en restaurant tæt på klosteret, hvor du selv vælger din menu.

Klosterferien på Mallorca har ophold på tre klostre omgivet af hver sit unikke maleriske landskab.

Klosteret Lluc er beliggende i en frodig dal tæt på øens højeste bjerge i Serra de Tramuntana der dækker den nordlige del af øen. Værelserne er spartansk indrettede og med eget badeværelse. Der er en café og to restauranter hvor du kan spise morgenmad og aftensmad, to souvenirbutikker og en lille købmand ved klosteret.

Klosteret Lluc
Klosterferie Mallorca – Klosteret Lluc er beliggende i en grøn dal
——————————————————
Ermita de la Victoria er højt beliggende på en halvø øst for Alcudia. Der er 12 små, flot indrettede værelser med eget bad. Værelserne er unikt beliggende i to etager oven over en kirke. Morgensmadsbuffet. Lige i nærheden ligger der en dejlig restaurant med udsigt over halvøen Formentor og Pollenca bugten, og her nydes aftensmaden.

vandreferie-mallorca-la-victoria.jpg
Klosterferie Mallorca – La Victoria
—————————————————
Santuari de Sant Salvador
er beliggende på en bjergtorp i bjergkæden Serres de Llevant på den sydlige del af øen. Udsigten herfra er imponerende. Der er 20 værelser, flot indrettede og med eget bad. Morgensmadsbuffet. Aftensmaden med vin og vand spises på stedets restaurant og er inkluderet i rejsens pris.

Klosterferie på Mallorca Sant Salvador
Klosterferie Mallorca – Santuari Sant Salvador er beliggende
på en bjergtop

Se dag-dag program for vandreturene på Klosterferien til Mallorca her

Se tidspunkter og priser for Klosterferien til Mallorca her


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973