Sweet Spots banner

•• Hotellerne


De udvalgte hoteller på Madeira

 

Hotel Estalagem Brisa Mar  ***

Estalagem = kro, Brisa Mar er beliggende ved kysten i Seixal på den nordvestlige del af øen. Seixal er en lille hyggelig by med få turister.

 

Hotel Brisa Mar - Set fra Atlanterhavet

Hotel Brisa Mar – Set fra Atlanterhavet

Brisa Mar har 12 værelser alle med balkon hvorfra man nyder udsigten over nordkysten. Dejlig restaurant der serverer lokale retter. Der er WiFi på hotellet. Her bo du de første tre døgn.

 

Hotel Brisa Mar Madeira - Udsigt fra værelse

Hotel Brisa Mar – Udsigt fra værelse

 

Hotel Porto Bay Serra Golf  ****

Hotel Porto Bay Serra Gof  har 21 værelser og er beliggende i udkanten af byen Santo da Serra på en højslette på den østlige del af øen. Hotellet er nyrenoveret i 2012 hvor hotelkæden Porto Bay overtog hotellet. Hovedbygningen er fra 1920, og var oprindeligt et thehus for den engelske overklasse.

I byen Santo da Serra der egentligt hedder Santo Antonio da Serra, er der butikker, caféer, et apotek, en kirke og en dejlig park med et flot udsigtspunkt over Machicodalen.

Du får et dobbeltværelse på 26 m² også som eneværelse. Der er føntørrer, badekåbe, minibar, safe og vandkoger samt breve med the og kaffe på værelset. Der er også centralvarme. Hotellet har en dejlig have med 90 forskellige plantearter, og der er sat navneskilte op ved hver plante. Der er gratis WIFI på hele hotellet. Og der er en sauna og en dejlig opvarmet indendørs swimmingpool med hydromassage.

 

Hotel Porto Bay Serra Golf, Santo da Serra, Madeira
Hotel Porto Bay Serra Golf. Her bor og spiser du godt i 4 døgn


Se hotel Porto Bay Serra Golfs hjemmeside klik her

Gå videre til dag-dag programmet for vandreturene på Madeira her

Gå videre til priser, tidspunkter og fly for vandreferien til Madeira her

Bestil din vandreferie til Madeiras Højslette her


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973