Sweet Spots banner

••Cypern hoteller


Sweet Spots har håndplukket to små kvalitets hoteller på Cypern

Begge hoteller har 15 værelser, pool, WiFi og egen køkkenhave hvor de dyrker økologiske grøntsager og urter til køkkenet. Restauranterne er indrettet hyggeligt i græsk taverna stil. Du får et dejligt stort værelse med balkon/terrasse. På Paradisos Hills Hotel sover du dejligt under en dyne, og du kan selv lave en kop Nescafe eller the på værelset.
Paradisos Hills Hotel i Lysos åbnede i 2005, og Ambelikos AgroHotel i Potamitissa åbnede i 2009.
 

Paradisos Hills Hotel hvor du bor 4 dage 

Hotellet er beliggende midt i naturen i 560 meters højde lidt udenfor den uspolerede landsby Lysos øst for Akamas. Udsigten fra hotellet er fremragende. Du kan se helt ned til Middelhavet og ud over de østligste Troodos bjerge. På værelset er der køleskab, aircondition, privat balkon eller terrasse. 

Hotellet er berømt for sit køkken, der serverer både traditionelle cypriotiske og internationale retter der hovedsageligt er fremstillet af lokalt producerede fødevarer, hvoraf en stor del er økologiske og fra egne marker.

Hotellet hjemmeside www. paradisoshills.com


Ambelikos AgroHotel hvor du bor 3 dage

Hotellet er beliggende i 890 meters højde omgivet af skovklædte bjerge i udkanten af landsbyen Potamitissa i den sydlige del af Troodos bjergene og i nærheden af det højeste bjerg Olympos, 1.952 m. Hotellet består af 200 år gamle stenhuse som er nænsomt restaureret i traditionel stil. Alle værelser har sin helt egen unikke indretning og er med balkon eller terrasse. Og så er der drikkevand i vandhanen.

Der er et wellness-område med jacuzzi og sauna i forbindelse med swimmingpoolen.

Omkring hotellet dyrkes der vin, æbler, fersken, blommer, figner, oliven, valnødder og mandler.  Det er de gode traditionelle cypriotiske retter, fremstillet af friske lokale råvarer, der serveres i hotellets hyggelige taverna eller i den dejlige gårdhaven.

Hotellets hjemmeside www.ambelikos.com

Læs dag-dag programmet for vandreturene på Cypern klik her

Se afrejse og priser for vandreferien til Cypern klik her

 


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973