Sweet Spots banner

Find din vandreferie


Vandreferie i Europa

Nyhed fra september 2017 Andalusiens Top 3

MallorcaMenorcaMadeiraØstrigCypernKreta

Du kan læse det detaljerede dag-dag program for de enkelte vandreferier, læse om hotellerne mm. ved at klikke på en ferie i menuen tv. på denne side under “Find din vandreferie”.

Vandreferie Obergurgl - Pieller see
Vandreferie til Obergurgl i  Østrig


Sweet Spots’ rejsemål finder du i Europa

Man behøver ikke at rejse langt og længe for at finde steder med uspoleret natur og kun få turister. På solsiden af Alperne i Østrig, i bjergene på Mallorca, på Menorca, Cypern og Madeira har Sweet Spots fundet stille steder med tid til fordybelse til dig.

Menorca midt og øst
Sweet Spots ‘opdagede’ denne dejlige, lille ø i 2015, og glæder sig til at føre dig ad flotte stier og gamle veje omgivet af stengærder gennem Menorcas blide grønne bakker, langs den barske nordkyst og gennem helt flade landskaber. På sydøen er der strøet med bebyggelser fra talayotperioden – år 2.000 – 123 f.Kr. – og over hele øen ses gamle spanske og britiske vagttårne. Her kan alle med en rimelig kondition være med. Du bor på et 4-stjernet lille vidunderligt, luksus hotel ude på landet midt på øen. Den rene forkælelse for krop og sind.

Genopdag Østrig og Mallorca
Både i Østrig og på Mallorca har man erkendt at det kan betale sig at satse på kvalitetsturisme. Denne positive udvikling er især sket ude på landet og i landsbyerne, som i dag fremtræder som velfungerende mondæne områder der tiltrækker turister der vægter smuk natur, komfort, lækre måltider, god service og rolige omgivelser.

Mallorca er ikke længere kun til strandturisme. Nu satses der på aktiv ferie hele året rundt undtagen i de varmeste sommermåneder. Vandrere og cyklister har indtaget øens smukke og afvekslende landskaber, og bevæger sig i et tempo hvor sjælen kan følge med.

Madeiras højsletter og højeste toppe
Vi vandrer langs levadaer uden frit fald ned til nogen af siderne og ad sikre stier på denne lette vandreferie til Madeira. Fra Madeiras højest beliggende levada do Paûl, har man vidt udsyn til alle sider. Flere imponerende udsigterne får du, når vi let bestiger fire af de højeste toppe. De færreste har oplevet Madeira set fra oven. Nu får du chancen.

Cyperns bjerge og Akamas’ højderyg
Vandreferie på Cypern er ukendt for de fleste danskere. På Cypern bor og vandrer du langt, langt væk fra masseturismen. Du oplever de øde og uspolerede Troodos bjerge midt på øen og udforsker Akamas, en højderyg på den nordvestlige del af øen. Udsigterne er uforglemmelige og det er befolkningens gæstfrihed også. Du bor fantastisk. Vi vandrer på den græske del af øen. Bliv overrasket og imponeret.

Andalusiens Top 3
På denne 5 dages tur til Andalusien oplever du de tre største seværdigheder i Andalusien: Caminito del Rey, El Torcal og Dolmen i Antequera. Du rejser hjem med minder du aldrig glemmer, og du er udhvilet da du har tid til at nyde det lækre hotel du bor på beliggende alene midt i naturen.

Vandreturen syd for Lysos - Evretou dæmningen
Vandretur på Cypern

Kreta i små internationale grupper
Du kan også holde vandreferie hvor du møder mennesker fra hele verden. Min samarbejdspartner gennem to årtier, arrangerer vandreferier over det meste af Kreta. Kvaliteten på vandreturene er i top, og priserne i bund fordi du bor på små hyggelige og enkle pensioner. Du vil opleve områder på Kreta du ikke drømte om stadig eksisterede. NB! Der er ingen dansk guide med på ferierne på Kreta.

Se en oversigt med rejsemålene på Kreta med tidspunkter og priser her

Tilbage til toppen


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973