Sweet Spots banner

Rejsemål 2017


Sweet Spots’ rejsemål 2017

NYHED!
Andalusiens Top 3
MallorcaMenorcaMadeiraØstrigCypern samt Kreta i internationale grupper
 
Klik udfor ♥ for at gå videre til vandreferien
 
Vandretur på Mallorca fra Lake Cuber til Tossal Verds
Vandretur på Mallorca fra klosteret Lluc til Caimari

Mallorca
forår og efterår

Smukke terrasser med oliventræer og græssende får, og vild natur hvor gederne huserer.
Vandreture på den nordlige og østlige del af Mallorca. Du kan vælge ud fra dit ønske om hotelstandarder. Der er to muligheder:

Mallorca Klosterferie hvor du i løbet af en uge bor på tre klostre/ designhoteller med hver sin helt unikke beliggenhed i naturen.
6 udsøgte vandreture i meget varieret natur i tre meget forskellige naturområder på den østlige del af Mallorca, sightseeing på halvøen Formentor, svømning i Middelhavet, besøg hos en vinbonde og i den hyggelige gamle by Alcudia byder ugens program på.
 
♥ Mallorca Mandeltræstur Petit Hoteller Oplev Mallorca når øen er dækket af blomstrende mandeltræer i februar. Smukkere forår findes ikke. Ophold på et smukt renoveret gammelt landsted med få værelser i en uspoleret landsby ved foden af Tramuntana bjergene på den nordøstlige del af øen. Du bor omgivet af mandeltræer.
En uforglemmelig oplevelse.
.
.

Vandring på Camí de Cavalls der fører hele vejen rundt om øen

 .
Menorca forår og efterår
På den lille ø Menorca- der er nabo til Mallorca – er der dejlig grønt og frodigt både forår og efterår. Der er så stille og fredeligt fordi der ikke er så mange indbyggere og næsten ingen trafik. En lise for sjælen. Du vandrer gennem behagelige grønne bakker der dækker det meste af øen, og langs imponerende stejle og barske kyster og langs nogle af de mange smukke sandstrande. Du vandrer midt på og på den østlige del af øen.
 .
Menorca er en uopdaget perle af en vandreø. Den er grøn og frodig og du har stierne for dig selv. Endnu! Landskabet ændrer sig hele tiden, så der er noget nyt at kigge på. Er du ikke vild med lange, stejle stigninger i terrænnet så er vandreferien til Menorca også lige noget for dig. Kun den sidste dag vandrer du 250 højdemeter. Den længste nedstigning er på 400 m., så her kan alle være med. Postkort-smukke landskaber, flotte forhistoriske minder fra talayot-perioden og smukke bugter og sandstrande venter dig på Menorca. Og så er hotellet i særklasse.
.
.Vandretur Madeira ? Levada Paûl på Paûl da Serra højsletten
Vandretur på Madeira – Der går køer langs levada do Paûl på højsletten Paûl da Serra

Madeira i november

Vandreture med imponerende udsigter ad smukke stier og ad levadaer uden tunneller og frit fald ned til den ene side

 
Madeira. Lette vandreture på Madeiras højsletter, op til fire af Madeiras højeste toppe med imponerende udsigter og lette levadavandringer. 

Du bor først 3 dage på nordvestkysten i den lille by Seixal beliggende direkte ud til Atlanterhavet. Derpå bor du 4 dage på den østlige del af øen på højsletten Santo da Serra på et super lækkert hotel med opvarmet pool og en 1. klasses restaurant. Der er en velsignet fred og ro begge steder. En lise for sjælden.
 
 

Vandretur på Cypern – Højderyggen på Akamas

Cypern forår og efterår

Storslået natur med grønne bjerge og dybe frodige dale på den græsk-cypriotiske del af øen. Oplev det ukendte Cypern. Kun med Sweet Spots. 
 

♥ Cyperns bjerge
  Glæd dig til flotte vandreture med imponerende udsigter i de store skove i Troodos bjergene,  grønne vide dale og vandreture på højderyggen Akamas, hvorfra man kan nyde udsigten til både vestkysten og nordkysten på en gang. Bo fantastisk og sov under en dyne.
 
Oplev det smukke Kykko Kloster, hvor Makarios var novice, og dets museum med en imponerende ikon-samling. Vi besøger Makarios gravmæle på en bjergtop ved klosteret og hans barndomshjem. Vinsmagning af fine vine på hyggelig lille vingård.

V
andreferie i Østrig – Landsbyen Obergurgl, 1.910 m.o.h.  hvor du bor

Sommerferie i Tyrol

Bo over trægrænsen med udsigt til gletsjere i de smukt beliggende lille by, Obergurgl i Tyrol

♥ Østrig Obergurgl  Denne vandreferie har fokus på gletsjere mens tid er. 3 flotte ture med lift op til gletsjere, besøg på en af verdens største udstillinger af mineraler og en udflugt til den smukke middelalder by Merano i Italien byder denne uges vandreferie i et af Østrigs bedste vandreområder på.
5 afvekslende og imponerende vandreture kan du glæde dig til. Du bor på et flot og hyggeligt familieejet hotel, hvorfra du kan følge køer med klokke om halsen der græsser på bjergsiderne.
 
Vandretur på Kretas sydkyst
 

Kreta forår og efterår

Unikke vandreture over hele øen
Kretas varierende natur er en drøm for vandrere. Du kan vælge mellem 5 velfungerende 8-10 dages vandreferier i internationale grupper på nord, syd, øst eller vest Kreta. Vandreerfaring er ikke nødvendig.

På Kreta bor du på små hyggelige pensioner hvor der serveres dejlige hjemmelavede måltider. Gruppen ledes af en vidende vandreleder der taler engelsk og tysk. Der er ingen dansk guide med på ferierne til Kreta.

Gruppestørrelse: 6-17 deltagere.
Prisen for et singleværelse er kun kr. 5.450 for en uge med alt betalt.

Se billeder eller diasshow fra vandreferierne til Kreta her
.


Get spoiled in unspoiled nature

© Sweet Spots ved Lise Havsholm | Mail: info@sweetspots.dk | RGF nr. 1973