Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling

Tilmelding i god tid tilrådes da der er få pladser på din aktive ferie og den derfor hurtigt kan blive udsolgt.

 

Sådan tilmelder du dig

Du udfylder tilmeldingsformularen og sender den.
Tilmeldingsformularen klik her

Når du har sendt tilmeldingsformularen vil du modtage et automatisk svar på din tilmelding, og derefter en personlig bekræftelse med oplysning om der er en ledig plads til dig, og om hvor mange deltagere der p.t. er tilmeldt din ferie.

Man har jo hørt om at en mail ikke når frem pga. spamfiltre eller fordi netværket er gået ned, så hvis du ikke modtager en forventet mail fra mig, må du gerne give mig besked herom.

 

Depositum. Du indbetaler først depositum når der er 6 personer tilmeldt din ferie, og der er sikkerhed for at ferien gennemføres.  Når det er tilfældet, modtager du en mail med en opkrævning af depositum og information om prisen og flytider for flyet til rejsemålet.

Betaling af depositum, der er på 20 % af feriens pris bedes indbetalt inden 3 hverdage efter modtagelsen af denne mail. Der bliver altså ikke sendt girokort ud. Når Sweet Spots har modtaget dit depositum er din tilmelding bindende.

Derpå sender jeg et deltagerbevis til dig påført restbeløbet, som forfalder til betaling 6 uger før afrejsen.
Når din ferie er betalt modtager du en tidsplan, en pakkeliste og yderlig praktisk information om din vandreferie.

 

Fly. Du køber selv din flybillet, og du har mulighed for at forlænge dit ophold på egen hånd.
Til vandreferierne i Østrig er det også muligt at køre selv eller at tage med toget.

 

Betaling foregår til Sweet Spots’ bankkonto i Merkur. Merkur er Danmarks bæredygtige pengeinstitut, en alternativ og sund bank, der bruger sit overskud til miljøvenlige projekter især i ulandene. www.merkurbank.dk

Jeg har valgt betaling med VISA-kort fra, da det er den dyreste betalingsordning. Sweet Spots er en enkeltmandsvirksomhed, og jeg hæfter personligt for indbetalte beløb.

Du vil modtage en mail fra Sweet Spots som kvittering for hver indbetaling.

 

Rejsegarantifonden
Sweet Spots er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden. RGF nr. 1973. Du er dækket af Rejsegarantifonden, da det er en pakkerejse – hotel + aktivitetsprogram – du køber hos Sweet Spots.

 

Aflysning
Hvis det skulle vise sig, at der 6 uger før udrejsen ikke er 6 deltagere tilmeldt en vandreferie, forbeholder Sweet Spots sig ret til at aflyse ferien.

 

Soldanella - Liden alpeklokker

Soldanella – Liden alpeklokker, Østrig