Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling

Tilmelding i god tid tilrådes da der er få pladser på din aktive ferie og den derfor hurtigt kan blive udsolgt.

 

Sådan tilmelder du dig

Du udfylder tilmeldingsformularen og sender den.
Tilmeldingsformularen klik her

Når du har sendt tilmeldingsformularen vil du modtage et automatisk svar på din tilmelding, og derefter en personlig mail med oplysning om der er en ledig plads til dig, og om hvor mange deltagere der p.t. er tilmeldt din ferie.

Man har jo hørt om at en mail ikke når frem pga. spamfiltre eller fordi netværket er gået ned, så hvis du ikke modtager en forventet mail fra mig, må du gerne give mig besked herom.

 

Depositum. Du indbetaler først depositum og køber din flybillet når der er 6 deltagere tilmeldt din vandreferie, og dermed garanti for at din vandreferie gennemføres. Når det er tilfældet, modtager du dit deltagerbevis med opkrævning af depositum og information om flytider for flyet til rejsemålet. Alle deltagere rejser med de samme fly fra Danmark, og vandrelederen er med flyet fra København ud og hjem.

Betaling af depositum på 20 % af feriens pris bedes indbetalt inden 3 hverdage efter modtagelsen af dit deltagerbevis. Når Sweet Spots har modtaget dit depositum er din tilmelding bindende.

 

Restbeløb. Restbeløbet forfalder til betaling 6 uger før afrejsen. Når restbeløbet er betalt modtager du en tidsplan, en pakkeliste og et infobrev med yderlig praktisk information om din vandreferie.

Inden afrejsen modtager du et bagagemærke og yderlig relevant information om rejsemålet med PostNord.

 

Betaling foregår til Sweet Spots’ bankkonto i Merkur. Merkur er Danmarks bæredygtige pengeinstitut, en alternativ og sund bank, der bruger sit overskud til miljøvenlige projekter især i ulandene. www.merkurbank.dk
Kontonummeret får du oplyst på dit deltagerbevis.

Jeg har valgt betaling med VISA-kort fra, da det er den dyreste betalingsordning. Sweet Spots er en enkeltmandsvirksomhed, og jeg hæfter personligt for indbetalte beløb.

Du vil modtage en kvittering for hver indbetaling.

 

Fly. Du køber selv din flybillet, og du har mulighed for at forlænge dit ophold på egen hånd.
Til vandreferierne i Østrig er det også muligt at køre selv eller at tage med toget.

 

Rejsegarantifonden
Sweet Spots er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden. RGF nr. 1973. Du er dækket af Rejsegarantifonden, da det er en pakkerejse – hotel + aktivitetsprogram – du køber hos Sweet Spots.


Aflysning

Hvis det skulle vise sig, at der 6 uger inden udrejsen ikke er 6 deltagere tilmeldt en vandreferie, forbeholder Sweet Spots sig ret til at aflyse ferien.

 

Soldanella - Liden alpeklokker

Soldanella – Liden alpeklokker, Østrig