Gæstebog – DETTE SIGER TIDLIGERE DELTAGERE OM DERES VANDREFERIE MED SWEET SPOTS

Andalusien september 2017

Det var første gang men bestemt ikke sidste gang jeg rejser med Sweetspots. Alt fungerede til UG. Vandreturene var unikke og foregik i et behageligt tempo. Indkvartering på lækkert hotel i vidunderlige omgivelser. Fred og ro. Skøn ferie. Tak Lise.

Lene fra Gilleleje

 

Menorca april 2017

Vores første tur med Sweet Spots, og forventningsglæde var stor, da beskrivelsen af turen lovede postkort-smukke landskaber, flotte forhistoriske minder fra talayot-perioden, smukke bugter og sandstrande  samt hotel i særklasse. Ganske høje løfter at leve op til for vores guide. Og hvad fik vi?

Vi fik præcis som lovet. Postkort-smukke landskaber bestrøet med den skønneste blomsterflor. Imponerende forhistoriske minder. Transport til og fra vandreturerne med den skønneste og mest servicevenlige kvindelige chauffør man kan forstille sig. Meget forskellige vandreture, der introducerede os til øens varierende landskaber og for vores vedkommende solbeskinnede bugter og sandstrande. Vi fik også hotel af særklasse, der var en arkitektonisk perle.

I beskrivelsen var ingen løfter om godt selskab. På den front blev vi heller ikke skuffet. For os var det en fornøjelse at være med, og den næste tur med Lise er allerede aftalt.

Inger og Kjeld

Andalusien september 2017

Vi er netop kommet hjem efter en 5-dages tur til Andalusien. Endnu en gang var det muligt for Lise at imponere os, selv om vi gennem mange vandreture har set vidunderlige, ubeskrivelige smukke landskaber og omhyggeligt udvalgte hoteller.

Det, der mødte os, da vi kom til vores hotel skal simpelthen ses, duftes og høres. Vi har aldrig tidligere boet så smukt, som her med en fantastisk udsigt over enorme vidder.

Vi måtte jo hver morgen løsrive os fra dette herlige sted for at deltage i dagens vandretur. Alle 3 vandredage var spækket med flotte og udfordrende oplevelser, som nu sidder på nethinden og giver os gode minder om en herlig rejse.

Kort fortalt: En vandretur med Sweet Spot er en Lise for sjælen.

De to glade vandregæster fra Ganløse

 

Menorca april 2017

Tusind tak for en pragtfuld uge på Menorca april 2017 med skønne ture og en utrolig kompetent, vidende og omsorgsfuld guide.

Vejret var flot hele ugen, blæste det endelig lidt, gav det os kun rygvind, og regnbukserne kom slet ikke i brug.

Lises entusiasme og store viden gav alle dagens indtryk en ekstra dimension. Hvor vi andre blot travede lystigt afsted, spottede Lise både fugle og orkideer. Turene var alle absolut overkommelige, og de gav tilsammen et fint indtryk af en lille ø med en meget varieret natur.

Hotellet var i særklasse, dejlige værelser og skønne omgivelser, og så havde vi det næsten for os selv.

Mad og vin var i topklasse og dannede ramme om mange gode samtaler om aftenen.

Når dertil kommer godt selskab med plads til både snak og stilhed, individuel vandrerytme og befriende humor, så er det svært at få armene ned igen, når man kommer hjem.

Menorca kan absolut anbefales, der er så mange smukke steder, flotte udsyn, god plads, spændende historie og steder at udforske, så vi håber på et gensyn med øen.

Gensyn med Lise og Sweetspots? Helt sikkert! vi er allerede igang med planlægningen af næste tur.

Bodil og Gitte

________________________________________________________

Menorca i uge 39 – 2016.

Alt på denne tur levede helt op til alle udsagn på rejsebureauets hjemmeside. Det er en vandretur i luksusklasse, som vi meget gerne vil anbefale andre at opleve.
Vi var 1 af 3 modne par på turen, kemien mellem os passede rigtig godt, så alle de mange hyggelige timer vi var i hinandens og Lises selskab understregede netop, at dette er rejseformen for os.

Vi har siden 2001 deltaget i rigtig mange vandreture med forskellige bureauer, denne Menorca tur var absolut i topklasse.

Bente og Freddy

________________________________________________________

Obergurgl, Østrig juli 2016

Min veninde og jeg var med på den uforglemmelige tur til Obergurgl i sommer. Det var sådan en dejlig tur, og jeg vender helt sikkert tilbage.

Anne

________________________________________________________

Menorca april 2016

Vi vil meget gerne takke dig for den helt vidunderlige vandreferie du havde arrangeret på Menorca. Den levede fuldt ud op til vores bedste forventninger. En rigtig smuk og varieret natur, der i den grad blev forstærket af de vandreruter, du havde udvalgt til os. Selv hotellerne nød vi med deres forskelligheder, placeringen og maden var i særklasse. Tak for det.
Jytte og Hans

Tak for en DEJLIG tur det er skønt at gå og gennemtænke turen og alle de skønne oplevelser, den var bare perfekt.
Meta

Tak for en dejlig og lærerig tur, håber det bliver starten på en god vandre hobby :-)
Synes der var rigtig god kontinuitet i opbygningen af vandredage og sværhedsgrader, og specielt det sidste hotel var rigtig skønt.
Lotte

1000-tak for en helt igennem fantastisk og veltilrettelagt uge på Menorca – åh hvor har jeg nydt at være med.
Anne-Marie

________________________________________________________
Mandeltræsturen til Mallorca 2016

Tusinde tak for endnu en fantastisk ferie, man føler sig fyldt med energi og helt ladet op efter sådan en tur.
Gitte

Tusind tak for endnu en god ferie. Vejret var perfekt, turene dejlige, selskabet godt og din ledelse – som sædvanlig i top! Vi ser allerede frem til næste tur!
Bodil

________________________________________________________

Obergurgl Juli / 2015.

Endnu en dejlig og vidunderlig smuk vandretur i Obergurgl, hvor vejret viste sig fra sin allerbedste side – høj, blå himmel, sol, varme og alligevel tilpas luftigt på turene i højden.

Ren balsam for krop & sjæl og Mindfulness på bedste maner.

Et berusende sansebombardement af tusindvis af blomstrende alpeblomster, bjergtagende udsigter, duften af frisk luft og fyrretræ samt lyden af ringlende kobjælder og evigt brusende vand.

Staven i hånden, foden i jorden – og dog så tæt på himlen . . .

En herlig kombination af enkle og rustikke frokoster i alpe hytterne og 4 retters aften menu på hotellet – efter dagens vandreetape, ”after-ski” på cafeen og et forfriskende fyrrenåle bad.

Ötztal kortet gav hurtig og let transport frem og tilbage eller op og ned i alperne, samt større individuel fleksibilitet og gode muligheder for alternativer.

Kan anbefales og kan være stærkt vanedannende !

Mange hilsner og tak til Sweet Spots

Gitte

________________________________________________________

Jeg vil sige 1000 tak for den dejlige tur til Cypern, som fuldstændig levede op til mine forventninger. Jeg nød alt: vandringerne, hotellerne, maden, vinen, udsigterne, gruppen…… alt. Frokosten på ankomstdagen var en herlig overraskelse – lige hvad vi trængte til efter de mange rejsetimer. Hotellet lå dejligt og værten meget gæstfri og hjælpsom.

Til at begynde med var jeg lidt skuffet over vandringen den første dag, for jeg var rigtig opsat på, at nu skulle jeg rigtig ud at vandre, og så så vi bare på blomster hele tiden, men det var vist en klog disposition, så vi kunne vænne os stille og roligt til klimaet og bakkerne. Alle turene var en fin blanding af natur og kultur, præcis som du plejer, og det var dejligt, at der var tid til at stå stille og nyde udsigterne og til at tage billeder.

Det andet hotel var også en perle, jeg tror jeg havde det bedste værelse med udsigt, og ved sengetid sad jeg en stund på altanen og simpelthen forsvandt op i / ind i den vidunderlige stjernehimmel, og jeg tror det var en ugle der underholdt mig med sit sagte hu-huu. Den var der også når jeg vågnede om natten.
Jeg fik skrevet mine postkort den sidste dag, og spurgte Nicki, om hun havde frimærker. Det havde hun ikke, men hvis jeg betalte portoen ville en af hendes damer i køkkenet tage dem med til posthuset (!) den næste dag, og så lagde hun mine 8 postkort ned i en skuffe, og jeg tænkte, at der blev de nok liggende, men i går fik jeg opringninger fra familie og venner med tak for postkortet. Fantastisk.
Gerda, Cypern, maj 2015
________________________________________________________
‘Tusind tak for den meget fine tur til Menorca. Prægtig ø med ikke for svære ture, afvekslende natur, utallige orkideer og andre blomster, behageligt vejr, interessante fortidsminder og luksushotel med gourmetmad. Og så en enestående guide.’
Michael, Menorca, april 2015
________________________________________________________
‘Du skal have rigtig mange tak for den vidunderlige vandreferie på Madeira, som du havde planlagt og gennemført til perfektion. Tak fordi du trods de få antal deltagere alligevel gennemførte turen, så jeg kunne få den store oplevelse med.
.
Den store variation i landskabet og områderne du havde valgt var uovertruffen, og sværhedsgraden passede mig fint. Selv vejret var upåklageligt, det samme kan siges om transporten rundt på øen. Dit valg af hoteller vil jeg også gerne rose dig for.
 .
Samværet med Merete, Gerda, Kurt og dig havde jeg det rigtig godt med, ikke mindst deres forskelligheder satte jeg stor pris på. Du var rigtig god til at fastholde den gode stemning jeg følte vi alle bidrog med på hele rejsen. Jeg talte nok mest med Kurt, han var en rigtig hyggelig og lun fyr.’
Hans, Madeira, juli 2014
________________________________________________________
‘Dejlig oplevelse at vandre på Cypern på denne tid af året, det er ikke for varmt og der er noget at se på overalt. Lige fra første øjeblik oplevede vi en kompetent og vidende rejsefører, som havde styr på tingene, men samtidigt var modtagelig for impulsive oplevelser, hvis der var behov for det.
 .
Det var lige en tur efter mit hovede, veltilrettelagt, hyggelig, god mad, gode små hoteller, dejlige værelser og en lille gruppe.
Ture med Lise kan varmt anbefales’.
Henriette, 55 år, Cypern, april 2013
________________________________________________________
‘Det var helt fantastisk at opleve Cypern til fods. I april måned er naturen vågnet og det var virkelig en oplevelse at vandre i det smukke og varierede landskab og se de mange forskellige vilde træer og blomster – ikke mindst alle orkideerne – at lære dem at kende og indånde de dejlige dufte.

Turen var særdeles veltilrettelagt og tempoet lige efter min smag. Vi blev kørt til og fra vandreturene, boede på to rigtig dejlige små hoteller, hvor også maden var helt i top – og vi så mange fine seværdigheder.

Lise har stor erfaring og er en kompetent og levende guide — alt i alt en super oplevelse, som jeg varmt kan anbefale’.
Anne-Marie, 65 år, Cypern 2013
________________________________________________________

‘Mange tak for en dejlig og veltilrettelagt vandrerejse til Cypern. Jeg nød det meget og vil glæde mig til at gøre det igen. Det hele var bare super.
Anne, Cypern 2013
_________________________________________________________

‘Mange tak for en vidunderlig “Mandeltræstur” til Mallorca den 10. – 14. februar 2013. Jeg vil gerne rose dig for din planlægning af turen, alt fungerede perfekt, så opholdet på alle måder blev en rigtig god oplevelse.

Petit Hotellet Can Calco i Moscari var et rigtigt godt valg, et hotel med en autentisk atmosfære, store lyse værelser med en vidunderlig udsigt, stort morgenbord og en hyggelig restaurant.

Tidspunktet for rejsen var meget velvalgt. Mandeltræerne stod i fuld blomst og kunne nydes med en baggrund af blå himmel og sol. Når vi skulle transporteres rundt på øen, foregik det på en meget betrykkende måde med Mik, som en rigtig god chauffør.

Alt i alt kan denne tur anbefales til alle, der kan lide at vandre i smukke omgivelser, og ikke mindst med den meget kompetente og behagelige rejseleder, Lise Havsholm. Mange tak for endnu en god oplevelse på Mallorca’.
Hans, Mallorca 2013
__________________________________________________________

‘Rigtig mange tak for den dejlige tur til Mallorcas ufatteligt mange blomstrende mandeltræer med sol, fuglesang og forår her midt i februar.

Det var en dejlig tur, som jeg varmt kan anbefale for os, der ikke klarer store fysiske anstrengelser. På gensyn’.
Michael, Mallorca 2013
___________________________________________________________

“Tak for en rigtig dejlig mandeltræstur til Mallorca! Dejligt hotel, mad og vandreture, på trods af kulde og sne gik alt fint og dejligt, vores lille gruppe fungerede også godt. Mallorca gav lyst til stedet igen.
Stor ros til dit valg af Moscari-hotellet og turene på Mallorca”.
Sheila, Mallorca 2012
____________________________________________________________

“Mallorca, øen nord for Ibiza med 70-ernes frynsede rygte, grisefesternes paradis og de gamle hippidrømmes knuste sorgløshed, havde den egentlig noget at byde på for godt voksne natur- og kulturhungrende skandinaver?

Efter bl.a. medieopslag om rimelige overnatninger i gamle klostre havde den ligget som et uudforsket vandringsmål for sekulariserede pilgrimme i nogen år før Sweetspots’ fristende tilrettelægning blev dråben, som udløste handling. Med perfekt timing uden for “rush-tiderne” havde vor unikke guide Lise Sweetspo(r)t lagt et program med passende lange dagsvandringer i øens fagre og dramatisk varierende natur fra kyst til bjerge.

Hentning og bringning fra og til lufthavn og klostre/hoteller med effektiv assistance af dansk-mallorcinske Mik, sparede os for mange små og store unødvendig udfordringer, ikke mindst da forårets vulkanske askesky lagde hindringer i vejen for de fleste deltageres planlagte retur.

Tre af øens berømte og traditionsrige klostre, som er nyrestaurerede til hotelstandard uden at den oprindelige middelalderarkitektur og design er ofret, var perfekte rammer om vore overnatninger (med øgende standard undervejs).

Lises lokalkendskab, kultur- og sprogforståelse og hendes kompetencer inden for botanikkens smukke verden var uvurderlige elementer i en nærmest perfekt uge. Gruppestørrelsen på 8 var ideelt. Tak fra os 2 (Jørgen og Lise Lotte på 71-72). Hvis vi bruger terningkast må det vist blive en sekser”.
Mallorca 2011
_______________________________________________________

”Af flere vandrerture med Lise Sweet Spots som chef, har Mallorca Petit Hotel utvivlsomt været den, der mest overraskede. Mallorca—hvad forbinder du med det–ikke sandt ?? Men 7 spændende og naturskønne oplevelser på DET sted, var for undertegnede langt over forventning.

Værelsesstandarden- på èt fast hotel – og de umiddelbare udendørs bekvemmeligheder lige til at angribe. Nydeligt og lækkert. Restauranten og præstationerne dèr ikke at forglemme.

Erindrer også med fryd og glæde vandrerturene på Kap Verde og Madeira, hvor Lise var succesfuldt involveret: men Mallorca befinder sig altså på toppen for mig! ”
Jens, Mallorca 2011

________________________________________________________

“En stor tak for en spændende vandreferie på Mallorca i oktober.  Det var skønt at vandre og det er lang tid siden, at jeg har grinet så meget.  Det var et rigtigt godt hold”.
Birgitte, Mallorca 2011.

_________________________________________________________

Klosterferien på Mallorca. “En stor tak til dig, fordi du gjorde denne rejse interessant, udfordrende, spændende og hyggelig. DET VAR EN VELLYKKET VANDRETUR”.
Jette, Mallorca 2011

__________________________________________________________

“Tak for en uforglemmelig rejse til Mallorca i oktober. Jeg nød turen og dit gode selskab meget. Jeg håber, at jeg en anden gang kan komme på en tur med dig som vandreguide”.
Else, Mallorca 2010