Mallorca Petit Hotel

Petit hoteller på Mallorca

 

To små landsteder i landsbyen Moscari

 

Hotel Can Riera

Hotel Can Riera ligger i landsbyen Moscari

 

Hotel Can Riera mallorca

Hotel Can Riera er smukt beliggende lige ud til mandeltræer

 

Langt ude på landet i den lille landsby Moscari med knap 200 indbyggere, ved foden af bjergene Serra de Tramontana, har Sweet Spots fundet designhotel Ca’n Calco til dig.

Det består af to renoverede landsteder: Petit hotel Ca’n Calco og Petit hotel Ca’n Riera. De to bygninger ligger ca. 50 m fra hinanden og har tilsamnen kun 13 værelser. Begge hoteller har udendørs swimmingpool, hvor der er god plads til hotellets få gæster.

En stemning af afslapning og landlig idyl kommer dig i møde når du bevæger der rundt i de rustikke rum i de smukt bevarede gamle mallorcinske landsteder, der nu er genoplivet som unikke petit hoteller. De smukke og store værelser er individuelt indrettet med moderne design og komfort. Flotte badeværelser hvor badekaret har whirlpool.

Der er alt hvad du har brug for af faciliteter: WiFi, safe, aircondition, føntørrer, centralvarme og minibar.

 

Hotellet er beliggende midt på øen, og der er de smukkeste udsigter til Mallorcas to bjergkæder og helt til østkysten.

 

 

Morgenmaden indtages på hotel Ca’n Riera hvor en lækker buffét venter på dig. Hvis vejret tillader det kan man sidde udendørs på hotellets terrasse, hvorfra der er vid udsigt over et landskab med mandeltræer og et rigt fugleliv.

 

Middagens 4 retter serveres i den hyggelige restaurant på petit hotel Ca’n Calco.

 

Hotel Can Calco i Moscari

Hotel Can Calco i Moscari

 

Godt køkken med frisk fisk

Hotellerne ejes af to forhenværende fiskere der stadig har to fiskerbåde, hvorfra der hver dag fanges fisk og skaldyr til hotellets gæster. Middagene består af 4 retter af internationalt tilsnit. På vinkortet finder du udsøgte mallorcinske vine. Vand på flaske til middagen og kaffe bagefter er inkluderet i prisen.

Du kan læse mere om hotellerne på Hotel Ca´n Calcos hjemmeside

 

Moscari

I den uspolerede landsby Moscari er der fred og ro. Der er en café i landsbyen beliggende tæt ved hotellet, samt to meget små butikker. Den ene er en “Tabacco” der også sælger postkort, og den anden en lille købmand/en blandet landhandel hvor du kan købe næsten alting.

 

Klik her for at se afrejse, priser og fly for mandeltræsturen til Mallorca

Klik her for at læse om vandreturene når mandeltræerne blomstrer på Mallorca

Bestil din mandeltræstur til Mallorca her