Mallorca Mandeltræer

Mandeltræstur til Mallorca

 

Rejs foråret i møde. Oplev mandeltræerne når de blomstrer på Mallorca

 

I februar kan du opleve millioner af mandeltræer i blomst og bo på Petit hotel Ca’n Calco omgivet af dem. Og det er ikke kun mandeltræerne der blomstrer, hele øen er grøn og vilde planter står i fuldt flor, og temperaturen kan nærme sig de 20 grader.

 

Mandeltræer i blomst på Mallorca

Mandeltræer i blomst på Mallorca

 

4 udsøgte vandreture, millioner af mandeltræer i blomst, besøg i små landsbyer og på to klostre – det er hvad du kan glæde dig til at opleve på denne forårstur.

 

Mandelblomster og gamle frugter

Mandelblomster og gamle frugter

 

I februar kan du opleve millioner af mandeltræer i blomst – og du bor midt iblandt dem på det eneste hotel i den smukke landsby Moscari ved foden af Tramuntana bjergene. Rundt om hotellet breder mandellundene sig helt til Campanet mod øst og til Caimari mod vest. Vi vandrer i begge retninger.

Og det er ikke kun mandeltræerne der blomstrer. Mimoserne står også i blomst og appelsinerne er modne, og dem kan du selv plukke fra hotellets lille appelsinlund. Hele øen er grøn, afgrøder er kommet op og mange vilde planter blomstrer. Smukkere forår findes næppe.

 

Du kan plukke appelsiner fra hotellets egne træer

Du kan plukke appelsiner fra hotellets egne træer

 

Du bor godt og varmt på Petit Hotel Can Calco. Når solen skinner kan man godt vandre i T-shirt. Efter kl. 16.00 bliver det køligere og man må tage en trøje på.

 

Mandeltræerne gror helt op til hotel Can Rieras grund

Mandeltræerne gror helt op til hotel Can Rieras grund

 

Du behøver ikke at være i topform for at tage med på denne lette vandreferie til Mallorca. På to af vandreturene vandrer vi mest på brede ubefærdede asfaltveje. Vandrestøvler skal du dog have på og vandrestok anbefales for bekvemmelighedens og sikkerhedens skyld.

 

 

Mandeltræer i blomst ved Moscari

Mandeltræer i blomst ved Moscari

 

Læs dag-dag programmet for vandreturene og oplevelser på Mallorca

Læs om petit hotel Can Calco hvor du bor på Mandeltræsturen

Se afrejse, priser og fly for Mandeltræsturen her

Bestil din vandreferie Mallorca Petit Hoteller – Mandeltræerne i blomst klik her

_________________________________________________

Information om: Vandretid – Sværhedsgrad – Højdemeter
Vandretid er effektiv vandretid uden pauser
Hvis vandretiden er på 3½ time, kan du regne med at du færdes i naturen i mindst 5 timer. Hvis der er seværdigheder undervejs eller vi spiser frokost på en restaurant øges tiden. Vi starter som regel kl. 9.30 og er tilbage på hotellet mellem kl. 16.00-18.00.

Sværhedsgrad 1-3
På en skala fra 1 – 5, hvor 1 er den letteste vandretur, og 5 den sværeste, ligger vandreturene på Mallorca på 1-3.
Du kommer til at vandre på både stenede stier, på brede grusveje og på asfalt. Det er de stenede stier og nogle korte stejle opstigninger der gør to af vandreturene til 3’ere.

Højdeforskel
Det er sjældent at det går lige ud i lang tid når man vandrer i bjerge, men det går op og ned langs bjergsiderne og gennem dale. På højdeforskellen kan du se hvor mange meter i alt du bevæger dig opad og nedad i løbet af dagen.

En højdeforskel på 300 m op/ned kan klares af alle. Op til 700 m opad får du lidt sved på panden, og over 700 m opad er det fysisk anstrengende og hårdt for knæene nedad. Men husk vi holder mange pauser undervejs, så du når sikkert frem uden at blive udmattet.