Nyhed. Andalusiens Top 3

Nyhed! Vandreferie til Andalusiens Top 3

 

Giv dig selv nogle indholdsrige sommerdage i Andalusiens sol og oplev Andalusiens tre bedste seværdigheder: Caminito del Rey, El Torcal og Dolmens i Antequera. Der er også en dag hvor vi vandrer en lille tur til en gedefarm i nærheden af hotellet og ellers nyder hotellets faciliteter.

 

Hotel Fuente del Sol, Andalusien - udsigt

Hotel Fuente del Sol – udsigt mod vest foran hotellet. Gederne er på vej ud på markerne igen efter at være blevet malket. Udsigten er lige så flot mod syd og øst

 

Du bor fantastisk langt ude på landet på et lille eksklusivt hotel hvor du nyder lækre middage med gode spanske vine til.
Selv morgenkaffen er god.

Du har også tid til at nyde den udendørs pool med saltvand og nyde udsigten helt til Middelhavet fra din liggestol der.

Du vender hjem igen fyldt op med indtryk du aldrig glemmer. Andalusien er bare fantastisk. Kom selv og se!

Klik på seværdighedens navn for at læse om vandreturen og oplevelserne der.

 

Caminito del Rey

Caminito del Rey, Andalusien

 

 

El Torcal

El Torcal, Andalusien

 

 

Dolmens i Antequera

 

Det er en vandreferie med 5 nætters ophold og tre oplevelsesrige vandredage plus en afslapningsdag hvor vi bliver i området omkring hotellet. Du rejser hjem fyldt op med store oplevelser.

Bemærk! Der er rift om billetterne til Caminito del Rey og værelserne på hotellet, derfor kræves der hurtigt tilmelding til denne vandreferie, hvis du vil være sikker på at komme med.

Vi kører ad små veje til vandreturene i en bil med plads til fem gæster. Så vi bliver en lille eksklusiv gruppe på seks.

 

Se hotellet for vandreferien til Andalusien Top 3